0-24  ›  +36 30 929 7006

LETIS Magyarország KFT

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

1991-óta vagyunk jelen a zárszerviz és lakatos piacon...

Zárcsere zárjavítás ablakrács lakatosmunka társasház lakások törésvédő pajzs kulcsmásolás

A több évtizedes szakmai tapasztalatunk, ügyfélkörünk és beszállítói hátterünk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Általános nyílászáró szervizünk, 0-24 Zárszerviz gyorsszolgálatunk, Zárbolt & Kulcsmásolónk, ill. Lakatosműhelyünk mára egy olyan rugalmas vállalkozást képvisel, amely az egyik legkedvezőbb feltételeket kínálja a budapesti és a Pest megyei régióban.

 

Bízunk abban, hogy üzletpolitikánk, a munkához való hozzáállásunk, ill. a honlapjaink által nyújtott információk elegendők ahhoz, hogy Ön is elmentse telefonszámunkat

(ZÁRSZERVIZ - 06-30-929-7006) és ha eljön az ideje, bennünket válasszon!

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

A biztonságtechnikai szakma több szegmense is egyértelműen bizalmi jellegű terület – gondolván csupán a tanácsadásra, vagy akár egy zárnyitás, zárcsere, kulcsmásolás jellegű munkára.

Emiatt nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy cégünket megismerjék a mechanikus biztonságtechnika hazai, elsősorban budapesti képviselői (Euro Elzett, Abus, Mottura, Assa Abloy, dormakaba, Mul-T-Lock, Tesa, Titan...), ill. a komoly szakmai és üzleti múlttal rendelkező, hasonló területen tevékenykedő kollégák is.

Ezzel az üzletpolitikával több irányból is ellenőrizhetővé tesszük magunkat, ill. bízunk abban, hogy az egyre sokrétűbb együttműködéssel hozzájárulhatunk a magyar biztonságtechnika fejlődéséhez.

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!

LETIS Magyarország KFT referenciák

Társasházak (közös képviselet)Budapest és környéke

Rácsot, bejárati kaput, kerítést, előtetőt gyártunk rendszeresen társasházak részére. Rozsdás ajtókat, kapukat újítunk fel, vagy cserélünk ki. Biztosítjuk a zárszerviz segélyszolgálatot éjjel-nappal. Több esetben fordult elő, hogy reggel a lakók nem tudták elhagyni a lépcsőházat, így siettünk ajtót nyitni és zárat cserélni.

HOCHTIEFBudapest kerület, IX. kerület

Egyedi megbízás alapján állunk készenlétben zárszerviz és lakatos kapacitásunkkal. Jellemzően sürgős ajtónyitást, zárcserét, vagy egyéb ajtójavítást végzünk. Megújult tűzvédelmi szakvizsgáinkkal folyamatosan pályázunk tűzvédelmi végzettséget igénylő munkákra, úgymint: tűzgátló ajtók, füstgátló nyílászárók rendszeres karbantartására, ajtóbehúzók, ajtócsukók cseréjére, szerelésére, ill. lakatos műhelyünk bevonásával - biztonsági ajtók gyártására.

LŐTÉR KFT.Budapest, Budaörs, II. kerület

Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest talán legnívósabb lőterén zárszervizünket és lakatosműhelyünket bízták meg különböző biztonságtechnikai kivitelezéssel. Azonos zárlatú rendszert készítettünk, többpontos biztonsági zárakat cseréltünk, lemezszekrényeket szervizeltünk, befeszítést gátló ablakzárakat szereltünk fel, tűzgátló ajtókat javítottunk...

FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉKBudapest 2. és 5. kerület, V. kerület

Cégünk speciális karbantartási és sürgősségi munkákat lát el különböző helyszíneken. Rendszeresen szükség van Schüco zárakra, kilincsművekre, egyéb alumínium ajtó- és ablakvasalatokra. Zárszerelő és lakatos szakembereink sürgősségi ügyeletet látnak el és folyamatosan kiszolgálják a felmerülő igényeket, úgymint: ajtónyitás/zárnyitás, zárcsere, ajtójavítás.

DUNAPACK KFT.Budapest XXi. ker., XXI. kerület

Általános nyílászáró-karbantartási munkákat végeztünk. Ajtókat nyitottunk, ablakokat állítottunk be, zárakat szereltünk fel...

BUDAPESTI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG FELDERÍTŐ FŐOSZT.Budapest kerület, XIII. kerület

Zárszerviz segélyszolgálatunk révén rendszeresen működünk együtt a Rendőrség különböző osztályaival.
Műszaki ajtónyitást végzünk, megrongált kerékbilincseket szedünk le, gépjárműnyitásban segédkezünk, betörés utáni helyreállításban veszünk részt.

BANKSZEKTORBUDAPEST - 1-23. kerület

Biztonságtechnikai vállalkozásunk szakmai és etikai megítélése miatt, egyik legfontosabb referenciánknak tekintjük, hogy 0-24 ZÁRSZERVIZ szolgálatunk rendszeresen kap megbízásokat különböző pénzintézetektől, sőt néhányukkal (biztonságtechnikai megfontolásból nem nevezhetjük meg a bankokat) általános karbantartási szerződés keretében végezzük zárszerelési feladatainkat.

ENSZ Menekültügyi FőbiztosságBudapest, XIII. kerület

Egyik legfontosabb referenciánknak tekintjük, hogy az ENSZ is bennünket választott a különböző biztonságtechnikai kivitelezésekre.

Szent István Egyetem - Növénykórtani TanszékGödöllő

0-24 Zárszerviz és Lakatosműhelyünk szolgáltatásait a Corvinushoz tartozó különböző felsőoktatási intézmények is rendszeresen igénybe veszik.
Jelen esetben a Kertészettudományi Kar Növénykórtani Tanszékén végezhettünk különböző zárszerelési, ajtó- és ablakjavítási munkálatokat.

SZENT ERZSÉBET KARITÁSZ KÖZPONTBudapest, VI. kerület

Zárszerelő munkatársunk biztonsági ajtózár szerelést végzett a Szent Erzsébet Templom főbejárati ajtaján.

Kereszténydemokrata NéppártBudapest, XIV. kerület

Rendszeresen végzünk zárszerviz jellegű munkákat a KDNP-nek is. Ajtó- és ablakvasalatokat javítunk, cserélünk igény szerint. Általános lakatosmunkákat és sürgősségi zárnyitási munkákat látunk el.

"Reneszánsz" Kőfaragó Zrt.Üröm

Zárszerviz gyorszolgálatunk zárcserét és ajtójavítást végzett a Reneszánsz Zrt-nek, Ürömön.

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi EgyetemBudapest, XI. kerület

Büszkék vagyunk arra, hogy a BME is megtisztelt bennünket azzal, hogy biztonságtechnikai, tűzvédelmi és zárszereléssel kapcsolatos feladataik egy részével a mi zárszervizünket bízták meg.

Ez kiemelten fontos elismerés számunkra, hiszen sokat teszünk azért, hogy a lehető legszínvonalasabb műszaki szolgáltatást tudjuk nyújtani a budapesti piacon. Ezt a színvonalat pedig - a magyar átlag fizetőképességnek tükrében - igen nehéz fenntartani!

Reméljük, hogy legközelebb is cégünket választják!

Dome Facility Services Kft.Budapest, II. kerület

Zárszerelő munkatársainkkal és lakatos kollégáinkkal, szerződéses jogviszonyban teljesítjük segélyszolgálati és zárszervizes kötelezettségünket. Ügyeletünket és készenlétünket „SOS-jelleggel” biztosítjuk 0-24 szolgálatban - hétköznap, hétvégén és ünnepnapon is. Elvégezzük a sürgősségi ajtónyitást, zárnyitást éjjel-nappal. Amennyiben szükséges, úgy kicseréljük a meghibásodott zárat, vagy elvégezzük a betörés utáni helyreállítást. A járőr, ill. a helyszínelő kollégákkal egyeztetve az Ügyféllel megosztjuk a betörésvédelmi lehetőségeket, biztonságtechnikai megoldásokat. Majd elvégezzük a megbeszélt zárszerviz jellegű munkákat.

SAMSONITE Hungária Bőrönd Kft.Budapest, XIII. kerület

Szervizünket rendszeresen hívják segítségül különböző boltok, irodák és közös képviseletek. Akár sürgősségi ajtó- és zárnyitásban, akár általános - esetleg rendszeres zárszerelésben is rendelkezésre tudunk állni. A Samsonite -nak is már több alkalommal állhattunk rendelkezésére kapacitásunknak, árképzésünknek és szaktudásunknak köszönhetően. Ajtónyitást, zárcserét és kulcsmásolást végeztünk. A legtöbb esetben díjmentes a kulcsmásolás utáni házhozszállítás is.

ARANYPÓK Zrt.Budapest, IV. kerület

Műszaki ajtónyitást végeztünk az Aranypók ruházati kiskeredelmi egységeiben.

Családi házSzentendre (Leányfalu)

Komplex lakatosmunka: kertkapu, kétszárnyú nyíló kapu, kerítés, korlát gyártása, tűzihorganyzása, hőkezelt fenyővel való burkolása. Kapu motorizálása. Rozsdamentes ajtóhúzók, fogantyúk, állítható zsanérok szerelése. Bevésőzár, zárbetét, törésvédő pajzs szerelése, kulcsmásolás. Egyéb biztonságtechnikai és betörésvédelmi megoldások.

Családi házSzentendre

Épülő családi ház lakatos és biztonságtechnikai munkái. Úszókapu, kiskapuk, kerítés gyártása, horganyzása, elektrosztatikus porfestése (matt fekete finomstruktúr). Grill rács és nyársaló állvány gyártása. Főkulcsos zárrendszer tervezése, szerelése és kulcsmásolás. A családtagok kulcsa nyit minden ajtót, az alárendelt kulcsok (kukás, takarító, kertész, alkalmazott…) csak meghatározott ajtókat nyitnak. Rozsdamentes kapaszkodók, ajtóhúzók szerelése. Kültéri ajtóbehúzók szerelése, törésvédő pajzsok szerelése, többpontos zárak cseréje.

Családi házBudapest, II. kerület

Biztonsági ajtók betörés utáni megerősítése, átalakítása és zárcseréje. Viro és CR típusú zárral felszerelt, Mabisz ajánlással rendelkező ajtók zárcseréjét, ill. átalakítását végeztük. A betörésvédelmi szempontok figyelembevételével olyan - új típusú „Mottura” zárat (kiegészítvén saját megoldásainkkal) építettünk be az ajtókba, amelyek még a magyar piacon nem voltak forgalmazva. „Minden ajtót ki lehet nyitni, fel lehet törni! A legtöbb zárhoz lehet megfelelő zárnyitó szerszámot készíteni! Az a lényeg, hogy az alkalmazott biztonságtechnikai megoldásunk az aktuális és a közeljövőben elterjedő betörési módszerek ellen is védjen!”

Gozsdu UdvarBudapest, VII. kerület

Társasházi ajtók, ablakok karbantartása, javítása, nyitása. Hidraulikus ajtóbehúzók állítása, cseréje, szerelése, többpontos zárak cseréje, kukatároló ajtók javítása. Magánlakásokban ajtó-megerősítés, biztonsági zárbetét csere, betörés utáni helyreállítás. Udvari járórácsok, aknarácsok gyártása, tűzihorganyzása.

Családi házBudapest, XII. kerület

Komplett lakatos és betörésvédelmi munka: Úszókapu, kertkapu, kerítés gyártása, tűzihorganyzása (Nagév-Cink). Vörösfenyő lécek gyártása, Milesi vékonylazúrral való felületkezelése és az acélszerkezetek burkolása. Biztonsági ajtórács, ill. rácsos ajtó gyártása, szinterezése. Mellvéd-korlátok, árnyékolók gyártása. Expandált lemezből - klímaburkolat gyártása. Szellőzőakna fedelének gyártása, bádogozása. Járórácsok és aknafedél-rácsok gyártása - rostélyrácsból. Tűzálló üvegkorlát gyártása. Előtető gyártása, edzett, ragasztott biztonsági üveggel való burkolása. Főkulcsos rendszer tervezése és kivitelezése. Többpontos zárak (acélcsapos Roto), zárbetétek cseréje, törésvédő pajzsok (Hoppe, Tesa) szerelése. Elektromos zárak, rozsdamentes fogantyúk szerelése. Tollas kulcsos biztonsági trezorzárral ellátott biztonsági acélajtók átalakítása cilinderessé – a zárrendszerbe való integrálhatóság miatt. Tűzgátló ajtók biztonságtechnikai megerősítése…

Alföldi DentalBudapest, XI. kerület

Helyszíni lakatosmunkákat, ill. ablakrácsok, ajtórácsok megerősítését, zárcseréjét végeztük. Hevederzár javítását, ill. zárcseréjét csináltuk. Nyitottunk, cseréltünk MCM többpontos zárat, WC-zárat, lővér zárat, ill. egyéb zárakat. Felújítottunk néhány régi (már nem gyártott) bevésőzárat szobaajtóba és még kulcsot is készítettünk hozzájuk.

Marina PartBudapest, XIII. kerület

Társasházi ajtók szerelése, elektromos zárak, ajtóbehúzók cseréje, javítása. Tűzgátló ajtók, alumínium portálok karbantartása, javítása, üvegezése. Leszakadt zsanérok hegesztése, korlátok, aknafedelek gyártása, acél kapuk javítása, helyszíni lakatosmunkák. Rozsdamentes termékek gyártása. Magánlakások biztonsági ajtóinak javítása, beállítása, Mul-T-Lock többpontos zárak cseréje, Mul-T-Lock Interactive és Mul-T-Lock 7×7 zárbetétek cseréje. Mul-T-Lock kulcsok másolása. Tároló ajtók megerősítése törésvédő pajzzsal, biztonsági Mul-T-Lock zárbetétek cseréjével, Biztibuk, ill. Mottura hevederzárak szerelésével. Lépcsőházi alumínium ablakok nyitása, Schüco zárjainak cseréje. Bejárati alumínium portálok beállítása, Schüco portálzárjainak, elektromos zárjainak cseréje. Magánlakások tömörfa ablakainak, erkély-ajtóinak beállítása, üvegezése. Huzatzárak szerelése.

McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft.Budapest 11., XI. kerület

Zárszerviz gyorsszervizünk sürgősségi ajtónyitást végzett - a kiszolgálás gördülékenységének fenntarthatósága végett.
Munkatársunknak az Osztyapenkó Étterem hűtőhelyiségének ajtaját kellet nyitnia, a Budaörsi úton.
Gyorsaságunknak köszönhetően egyi "Meki - Megrendelő" sem maradt éhen!

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.Budapest,, I. kerület

Gyors ajtónyitás, zárszerelés és egyéb karbantartási és zárjavítási munkák.

"DMS" Duna-tengeri Szállítmányozási Kft.Budapest, V. kerület

Zárszerelés gyorsszolgálatunkat vette igénybe a DMS Kft.

ÚJ SZÍNHÁZ Nonprofit Kft.Budapest, VI. kerület

Általános és speciális zárszerelési és lakatos kapacitással állunk az Új Színház rendelkezésére akár munkaidőben, akár azon túl - hétvégén és ünnepnapon is.
Mul-T-Lock, Abus, Tesa, Mottura és Elzett termékpalettánkkal folyamatosan saját raktáron rendelkezünk, így szinte bármilyen zárral, vagy kulcsmásolással kapcsolatos feladatot azonnal el tudunk végezni.

DobRumba Kft.Budapest, VII. kerület

Zárszervizünk egy újonnan megnyitott étterem záras feladatait látta el, úgymint:

- azonos zárlatú rendszer készítése
- hidraulikus ajtóbehúzók szerelése
- törésvédő pajzsok szerelése
- portálzárak cseréje

TársasházBudaörs

Rendszeres ajtónyitás, zár feltörés és zárcsere. Megrendelőink, az új építésű lakóparkok lakásaiból rendszeresen kizárják magukat. Ilyenkor szerelünk be vésznyitó funkcióval ellátott, vagy belülről forgatógombbal szerelt zárbetétet. Az előbbi esetben, ha a zárban belül benne is van a kulcs, kívülről egy másikkal nyitható marad a zárbetét. Az utóbbi esetben belül nem is maradhat benne a kulcs, így csak a pótkulcsért kell elmenni.

Bimba Tabak Bt.Bp., XIII. kerület

Zármentő gyorsszolgálatunk többpontos biztonsági zárcserét végzett. Egy faajtó betörés utáni helyreállítását végeztük el és egy GU vasalat került beépítésre.

Memories of Hungary BAZILIKA Kft.Budapest, V. kerület

Műszaki ajtónyitást, zárcserét végzett zárszerelő szakemberünk - sürgősségi jelleggel.

UNIX AUTÓ Kft.Budapest, XIII. kerület

Büszkék vagyunk arra, hogy a UNIX is bennünket választott, amikor gyors és speciális biztonságtechnikai megoldásokra volt szüksége.

Resonator Vagyonkezelő Kft.Budapest, VII. kerület

Zárszerelő szakemberünk elvégezte a biztonságtechnikai munkát. Ajtónyitást, zárcserét, kulcsmásolást és egyéb zárszerviz jellegű munkát látott el.

TársasházGödöllő

Több lakásban végeztünk betörés utáni helyreállítást, majd ajtó- és zármegerősítést. Biztibuk típusú hevederzárakat szereltünk fel, ill. zárcseréket végeztünk. Az egyszerű fogazott kulcsos „cilinder” zárakat cseréltük ki magas biztonsági fokú zárbetétekre. Egyesek a Tesa és az Abus középkategóriájú zárjait, míg mások a Mul-T-Lock és a Mottura felső kategóriás betétjeit választották.

Családi házÉrd

Műanyag ajtó kilincsemelős többpontos zárját kellet cserélni két kutya miatt, akik rendszeresen felugrálnak a kilincsre – tönkretéve a bevésőzárat. Miután másodszorra is tönkrement két év alatt a zár, cselhez folyamodtunk: kívülre fix fogantyú került fel, míg a kilincsemelős vasalat helyett, cilinder-vezéreltet raktunk be. Néhány héttel később, miután a lakók kizárták magukat, rendeltek egy vészfunkciós zárbetétet is. Ennek már három éve és azóta minden rendben van.

"Harmónika K" Közhasznú Nonprofit Kft.Gyömrő

Zárszervizünk karbantartási szerződés keretében végez egy idősek otthonában különféle ajtó- és ablakjavítási munkálatokat. Javarészt műanyag ajtó-, és ablakzárak beállítására, cseréjére van szükség...

Belvárosi-Lipótvárosi Polgármesteri Hivatal (Ebnyilvántartás)Budapest, V. kerület

Műanyag ajtó- és ablakok szerkezeti és zárjavítási munkái.

Central PassageBudapest, VI. kerület

Társasházi ajtók karbantartása, javítása, elektromos zárak cseréje. Ajtócsukók szerelése, állítása. Tűzgátló ajtók nyitása, zárjainak cseréje. Magánlakásokban ajtó-megerősítés, törés- és húzásvédett zárbetétek cseréje, hevederzárak szerelése. Rendszeres, sérülés nélküli, roncsolásmentes ajtónyitás, amikor kizárják magukat. Főkulcsos zárrendszer tervezése, gyártása, telepítése és kulcsmásolás.

MAGYAR SZABVÁNYÜGYI HIVATALBudapest viii., VIII. kerület

Tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező zárszerelőink elvégezték a meghibásodott tűzgátló nyílászárók javítását. Rugós zsanérokat, bevésőzárakat cseréltünk...

Országos Vízügyi IgazgatóságBudapest, I. kerület

Cégünket bízták meg olyan engedélyhez kötött munkával is, amelynek során tűzvédelmi feladatot kell végezni.

Raktárkészletünkben megtalálhatók azon termékek, amelyekkel egy hasonló jellegű munka rugalmasan elvégezhető.

DAUBNER CUKRÁSZDABudapest II., II. kerület

Zárszervizünk Schüco típusú zárakkal segítette ki a cukrászda karbantartóit. A nagy forgalmú alumínium ajtók és annak tartozékai (portálzárak, éltolózárak, ajtóbehúzók, zsanérok...) rendszeres karbantartást igényelnek.

URÁNIA ÉKSZERHÁZBudapest, VIII. kerület

Zárszerviz részlegünk fontos referenciának tekinti, hogy a viii. ker. Rákóczi úti Uránia Ékszerház is bennünket választott, amikor egy gyors zárcserére volt szükségük.

Flórián ÜzletközpontBudapest, III. kerület

Beléptető-rendszer szerelése, egyéb biztonságtechnikai megoldásokkal. Bevéső-zárat, kívül fix gombos, ill. fogantyús törésvédő pajzsot szereltünk, elektromos zárat építettünk be acél tokba, ill. a biztos záródást segítvén - ajtócsukót szereltünk fel.

INHOUSE Társasházkezelő Zrt.Budapest, XIII. kerület

Társasházi munkák sürgősségi és általános jelleggel. (Lakatosmunkák: rácsok, társasházi kapuk, portálok gyártása, megerősítése, zárszerelési munkák: elektromos zárak – egyszerű mágneszárak, síkmágnesek és elektromos csapzárak szerelése, nagy igénybevételre tervezett ajtócsukók/ajtóbehúzók szerelése, ajtónyitás, társasházi vészelhárítás/közös kapuk, ajtók azonnali SOS nyitása, egyszerűbb munkák, pl. kukatárolók zárcseréje, pinceajtók javítása, sokkulcsos zárbetétek készítése közös ajtókba…)

TársasházBudakeszi

Betörés utáni helyreállítást végeztünk több lakás és társasházi ajtó esetében. Elvégeztük az asztalos helyreállítást (ajtófélfa és ajtólap pótlását) és a zárak megerősítését. Hevederzárakat szereltünk, hogy meggátoljuk az ajtók befeszítését. Törésvédő pajzsot szereltünk, hogy megakadályozzuk a hengerzár-törést. Letapogatás-védett zárbetétet cseréltünk, hogy kizárjuk a finomnyitással való betörést.

Eszterház TársasházBudapest, VII. kerület

Társasházi bejárati ajtók javítása, megerősítése, zárak cseréje, ajtóbehúzók szerelése. Tárolók megerősítése, hevederzárak, törésvédő pajzsok szerelése, zárbetétek cseréje. Magánlakásokban zárcsere, hevederzár szerelés, betörés utáni ajtójavítás.

Családi házLeányfalu

Komplex lakatosmunka: kertkapu, kétszárnyú nyíló kapu, kerítés, korlát gyártása, tűzihorganyzása, hőkezelt fenyővel való burkolása. Kapu motorizálása. Rozsdamentes ajtóhúzók, fogantyúk, állítható zsanérok szerelése. Bevésőzár, zárbetét, törésvédő pajzs szerelése, kulcsmásolás. Egyéb biztonságtechnikai és betörésvédelmi megoldások.

Családi ház, TelephelyBudapest, III. kerület

Komplex biztonságtechnikai tervezés és kivitelezés. Nyílászárók gyártása, átalakítása. Elektromos-mechanikus biztonsági zárak beszerelése (járulékos anyagokkal, amik biztosítják a zárbetét törésvédelmét, a cilinder húzásvédelmét, a kapu, ajtó befeszítés elleni védelmét…). A beléptető rendszer regisztrál minden ajtónyitást, ami konkrét felhasználóhoz köthető. Ezzel a módszerrel utólag visszakövethető, hogy ki, mikor, melyik ajtót nyitotta ki. Amennyiben az ajtót nem megfelelően nyitották ki (akár erőszakosan, akár finomnyitással), úgy az állandóan aktív riasztórendszer az Ügyfél által igényelt módon riaszt (sziréna, gsm, net, rendőrség, távfelügyelet, gázosítás…). Az ajtók megerősítését követően a nem aktív nyílászárók megerősítése történt…

Sajómetál Kft. (közös képviselet)Budapest, III. kerület

Lakatosmunkákat, zárszerviz típusú munkákat és kaputelefon javítási munkákat végzünk. Sok társasház bejárati portáját gyártottuk, vagy újítottuk fel. A közös ajtók, ablakok, zárak, behúzók, elektromos fogadók javítását, cseréjét végezztük. Elvégezzük a betörések utáni helyreállítási munkákat, ill. az ajtók megerősítését is. Ezt a legtöbb esetben a tolózárak cseréjével és síktapadó elektromágnes szerelésével tesszük.

Központ KávézóBudapest, V. kerület

Egyedi lakatosmunkákat végeztünk, úgymint: lépcsőkorlát, galéria korlát gyártása (a natúr felület lett lakkozva), utcai fix ablak helyett nyitható ablak gyártása, üvegezése. Gyártottunk dobogókat, padokat, asztalokat, fogasokat. Ellátunk mindennemű zárszerviz és ajtószerviz jellegű munkát, úgymint: zárcserét, ajtó-megerősítést, azonos zárlatú rendszer készítését, törésvédő pajzsok szerelését, kulcsmásolást, kilincsek, zárcímek szerelését).

OREX Zálog Zrt.Budapest, XIII. kerület

Sürgősségi és karbantartási zárszervizes és lakatos munkákat látunk el (ajtónyitás, zárcsere, zárszerelés...).

Árpád híd II. sz. Lakásfenntartó SzövetkezetBudapest, XIII. kerület

Általános zárszerviz típusú, és lakatos jellegű munkákat látunk el. Zárat cserélünk, zárat javítunk, vagy rácsokat gyártunk.

NYCS Kft. - közös képviseletBudapest, XIV. kerület

Sürgősségi és általános javítási-, karbantartási munkákat látunk el számos társasházban és lakóparkban.
Elsősorban lakatos és zárszerviz területen dolgozunk, másodsorban üvegezünk, ill. kaputelefont, beléptető- és videó-rendszert telepítünk. Számos bejárati üveges portált, kerítést javítottunk, vagy gyártottunk. Rengeteg kulcsot másoltunk és azonos zárlatú rendszert készítettünk. Sok síkmágnest és zárat szereltünk fel és rengeteg ajtóbehúzót cseréltünk ki.

Komócsyház Társasház XIV.Budapest, XIV. kerület

Kapuk, kerítések megerősítését, villanyóra szekrényhez kulcsmásolást, közös ajtókban lévő zárbetétek kódolását, javítását, cseréjét végeztük. Betörés után helyreállítottunk, több hevederzárat is felszereltünk. A kertkapuk elektromos zárjait cseréltük, ill. néhány tűzgátló ajtót javítottunk. Fsz-i lakások esetén műanyag ajtó- és ablakzárakat szereltünk fel (befeszítés-gátlás miatt).

Bevándorlási és Állampolgársági HivatalBudapest, XII. kerület

Lakatos munkatársaink eldeformálódott korlátot javítottak. A sérült részt behoztuk a lakatosműhelybe, ahol egyes korlátrészeket újragyártottunk, a többit kiegyengettük. A munkához hozzá tartozott a javított részek rozsdagátló alapozása és fedőfestése. A munkavégzést úgy ütemeztük, hogy még az elszállítás napján visszakerült a szerkezet a helyszínre. Rugalmasságunknak és kedvező árképzésünknek köszönhetően remélhetjük, hogy a Hivatal más lakatos és zárszervizes munkával is bennünket fog megbízni!

Budapest-Külső-Kelenföldi Református EgyházközségBudapest, XI. kerület

Lakatos szakembereink biztonsági rácsok szerelését, megerősítését, felújítását végezték.
Zárszerviz gyorsszervizünk sürgősségi ajtónyitást végezett, majd elvégezte a faajtó helyreállítását (3dimenziós állítható zsanérokra cseréltük a régi bevésős szerelésű diópántokat).

Gerbeaud Gasztronómia Kft.Budpest, V. kerület

Tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező lakatos szakembereink tűzgátló ajtó javítását végezték. A leszakadt zsanérokat védőgázas technológiával újrahegesztették és elvégezték az ajtó időszakos karbantartását is.

METRODOM Kivitelező Kft.Budapest, IX. kerület

Büszkék vagyunk rá, hogy a Metrodom cégcsoportnál -pályázati úton - különböző lakatosipari és zárszervizes munkákat is megnyerhettünk. Postaládarendszereket készítettünk, zárrendszereket terveztünk - telepítettünk, egyéb lakatosipari munkát végeztünk.

BANK OF CHINABudapest, V. kerület

Zárszervizünket választotta a Bank of China is! Tesa CT 3000 ajtóbehúzót szereltünk nagy forgalmú alumínium ajtóra. A szerelésnél csúszósínes és kiakasztható kivitelt választottak.

SZARVASI MOZZARELLA KFT.Budaörs

A Szarvasi Mozzarella Kft. megbízásából a telephelyi zárszervizes feladatokat láttuk el. Az általános karbantartás mellett, fordított működésű, memóriás elektromos zárakra, törésvédő pajzsokra és egyéb biztonságtechnikai megoldásokra volt szükség.

Teremgarázs ÜzemeltetésBudaörs

Cégünk 7db beléptető rendszert, síkmágnest, ajtóbehúzó szerkezetet szerelt a társasházi ajtókra.
Zárszerelőnk zárbetétet programozott a meglévő kulcsokhoz és elvégzett egyéb karbantartási zárjavítási és ajtójavítási munkát is.
Lakatos szakembereink éltolózárakat cseréltek, konzolokat gyártottak az ajtócsukók alá...

Családi házPomáz

Zárcsere, kulcsmásolás és lakatosmunka. Szimmetrikus és aszimmetrikus zárbetétek szerelése, függőleges hevederzár szerelése műanyag ajtóra. Törésvédő pajzsok hegesztése kertkapura. Garázsajtó régi típusú tollas kulcsos zárjának átalakítása cilinderessé – bevéső-zárral, zárbetéttel, pajzzsal, kulcsmásolással.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.Budapest, II. kerület

Lakatos gyorsszervizünk Jansen profilos bukó acélablakot zsanérozott újra. A munkavégzésre SOS szükség volt egy esetleges baleset elkerülése végett.

SziklakórházBudapest, I. kerület

Rendszeres lakatos és zárszerviz jellegű munkák. Sürgősségi nyitás, zárcsere, javítás. Zárrendszer készítése, kulcsmásolás, lakatok, lakatpántok szerelése. Egyéb biztonságtechnikai feladatok megoldása. Betörésvédelmi munkák záras és lakatos szemszögből is.

Ajtónyitás, zárcsere és zárjavítás Budapesten és környékén:

Zárszerviz Budapest - kerület:

1.     Zárcsere Budapest I. kerületében

2.     Zárcsere Budapest II. kerületében

3.     Zárcsere Budapest III. kerületében

4.     Zárcsere Budapest IV. kerületében

5.     Zárcsere Budapest V. kerületében

6.     Zárcsere Budapest VI. kerületében

7.     Zárcsere Budapest VII. kerületében

8.     Zárcsere Budapest VIII. kerületében

9.     Zárcsere Budapest IX. kerületében

10.   Zárcsere Budapest X. kerületében

11.   Zárcsere Budapest XI. kerületében

12.   Zárcsere Budapest XII. kerületében

13.   Zárcsere Budapest XIII. kerületében

14.   Zárcsere Budapest XIV. kerületében

15.   Zárcsere Budapest XV. kerületében

16.   Zárcsere Budapest XVI. kerületében

17.   Zárcsere Budapest XVII. kerületében

18.   Zárcsere Budapest XVIII. kerületében

19.   Zárcsere Budapest XIX. kerületében

20.   Zárcsere Budapest XX. kerületében

21.   Zárcsere Budapest XXI. kerületében

22.   Zárcsere Budapest XXII. kerületében

23.   Zárcsere Budapest XXIII. kerületében

 

Zárszerviz Budapest - környék:

 • Zárszerviz Budakalászon
 • Zárszerviz Pomázon
 • Zárszerviz Szentendrén
 • Zárszerviz Leányfalun
 • Zárszerviz Tahitótfalun
 • Zárszerviz Gödön
 • Zárszerviz Fóton
 • Zárszerviz Veresegyházon
 • Zárszerviz Erdőkertesen
 • Zárszerviz Vácott
 • Zárszerviz Mogyoródon
 • Zárszerviz Gödöllőn
 • Zárszerviz Csömörön
 • Zárszerviz Kerepesen
 • Zárszerviz Kistarcsán
 • Zárszerviz Nagytarcsán
 • Zárszerviz Pécelen
 • Zárszerviz Maglódon
 • Zárszerviz Gyömrőn
 • Zárszerviz Vecsésen
 • Zárszerviz Üllőn
 • Zárszerviz Gyálon
 • Zárszerviz Szigetszentmiklóson
 • Zárszerviz Halásztelken
 • Zárszerviz Diósdon
 • Zárszerviz Érden
 • Zárszerviz Tárnokon
 • Zárszerviz Törökbálinton
 • Zárszerviz Budaörsön
 • Zárszerviz Biatorbágyon
 • Zárszerviz Budakeszin
 • Zárszerviz Pátyon
 • Zárszerviz Telkin
 • Zárszerviz Remeteszőlősön
 • Zárszerviz Nagykovácsiban
 • Zárszerviz Ürömön
 • Zárszerviz Solymáron
 • Zárszerviz Pilisszentivánon
 • Zárszerviz Pilisvörösváron
 • Zárszerviz Piliscsabán